Správná hračka XXV ročník 2018 - výsledky PDF Tisk Email
Středa, 27 Červen 2018 13:47

V letošním roce bylo k hodnocení přihlášeno celkem 35 hraček od 14 předkladatelů. Oceněno bylo celkem 14 hraček od 9 předkladatelů. U vybraných exponátů se nesestavuje pořadí, hodnotí se, jak hračka splnila stanovená kritéria. Hodnotí se 5 kriterií: Kvalita použitého materiálu, provedení, design, originalita a výchovný didaktický účel a funkčnost.

Oceněné hračky budou vystaveny na veletrhu FOR TOYS v Praze Letňanech, od 25. do 28. října 2018. Na galavečeru veletrhu dne 26. října, budou také slavnostně oceněným firmám předány diplomy a ceny. Po skončení veletrhu budou hračky  předány do stálé expozice hraček UMPRUM  na zámku v Kamenici nad Lipou

Předkladatel                                                     hračka

Lucie Kupilíková                                               Bludiště

M.I.K. Milan Konečný                                    Velká věž                                                                          https://miktoys.cz/vyrobky/hry/velka-vez