Pozvánka k účasti na projektu IBUS PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Únor 2019 11:12

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

srdečně Vás zveme na seminář k probíhajícímu projektu iBUS, zaměřenému  na podporu výrobců v oblasti zakázkové výroby hraček. Seminář se bude konat

28. března 2019, od 10h v budově SČMVD, v Praze 1, Jindřišská 2

Projekt iBUS (an integrated business model for customer driven custom product supply chains) je evropský projekt, jehož cílem je zvýšit konkurenceschopnost evropských  výrobců hraček, dětského nábytku a potřeb pro děti, proti masovému asijskému dovozu. Smyslem projektu je vytvořit jednotnou online platformu, ve které budou moct koncoví zákazníci přímo upravovat či konfigurovat výrobci nabízené výrobky a následně objednávat jako v e-shopu.

Rádi bychom Vám nabídli možnost (zdarma) se zapojit do tohoto jedinečného projektu již v jeho počáteční fázi a tím získat konkurenční výhodu na trhu.

Na projektu se podílí 12 partnerů z 8 evropských zemí, včetně Sdružení
pro hračku a hru a jeho dokončení se předpokládá v příštím roce.

Na semináři bude podrobně představen projekt s konkrétními příklady možného uplatnění a podmínky po zapojení firem včetně možnosti využívat pro úpravu výrobků 3D tisk.  Prezentovat projekt budou partneři podílející se na jeho zpracování a české firmy, které se výrobou podle dispozic zákazníků již zabývají.

Vystoupení zahraničních partnerů bude tlumočeno. Očekávaný konec akce bude kolem 15:30. Občerstvení během akce je zajištěno.

V případě Vašeho zájmu potvrďte, prosím, Vaši účast e-mailem, a to nejpozději do 28.2.2019.

Potvrzujeme účast na semináři k projektu IBUS, dne 28.3.2019

Společnost