Veletrh papírenského, kancelářského a školního zboží PDF Tisk Email
Čtvrtek, 16 Červenec 2020 15:15

Veletrh papírenského, kancelářského a školního zboží Insight X, který pravidelně pořádá společnost Spielwarenmesse v Norimberu se bude ledos konat Online formou.

jak mnozí z Vás již vědí, kvůli celosvětové pandemii nemoci Covid-19 proběhne letošní ročník mezinárodního veletrhu papírenského, kancelářského a školního zboží Insights-X pouze v online podobě.

Rádi bychom Vám nabídli možnost registrovat se jako vystavovatel a využít výhod třídenní online platformy, která bude spuštěna 14. října 2020.

Insights-X online staví na třech pilířích, kterými jsou Networking, Business a Know-How. Tento nový online formát bude zahrnovat sekci InsightsTalks, prezentace odborníků i sérii workshopů zúčastněných společností, a stejně tak bude zajištěn prostor pro individuální obchodní kontakty. Rozšířený katalog vystavovatelů a produktů poskytne informace o účastnících a zároveň si posvítí na nejnovější trendy.
Více informací o novém konceptu můžete získat z této tiskové zprávy, nebo z video prohlášení generálního ředitele organizátorské společnosti Spielwarenmesse eG Ernsta Kicka.

Vystavovatelům jsou k dispozici dva balíčky:

Ø  BASIC za cenu 200 EUR zahrnuje: firemní profil - zápis v katalogu vystavovatelů a produktů (firemní jméno, adresa, kontaktní údaje, e-mail a webové adresy, aktivované ikony vašich sociálních sítí, nahrání jedné tiskové zprávy, individuální grafika záhlaví), produktový profil - přehled neomezeného množství produktů, zápis jednoho produktu do sekce novinek, jedna kontaktní osoba s komunikačními údaji.

Ø  PREMIUM za cenu 400 EUR zahrnuje: totéž jako balíček BASIC, možnost nahrát další tiskovou zprávu na oficiální web veletrhu, 1 post na oficiálních sociálních médiích veletrhu, 1 online prezentace / workshop během Online Live Eventu.

Přihlášku můžete snadno vyplnit ZDE.

3 důvody, proč se účastnit Insights-X online!

Ø  Setkání celé branže v ideálním podzimním termínu,

Ø  prezentace Vaší firmy a nových produktů celému světu,

Ø  stát se součástí můžete díky pár kliknutím.

V případě zájmu o vystavování nebo jiného dotazu se na nás neváhejte obrátit.

S přátelským pozdravem

Zdeňka Goedertová                                                      Adéla Kašparová

Reprezentantka Spielwarenmesse pro ČR                 Oddělení zahraničních veletrhů

Vedoucí oddělení zahraničních veletrhů