Pozvánka na mezinárodní online konferenci o licencích na hračky. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 07 Leden 2021 17:05

Ve dnech 11.-15. 1. 2021 se navzdory současné pandemické situaci uskuteční mezinárodně významná akce v oblasti licencí a práv duševního vlastnictví ‒ Asian Licensing Conference (ALC) a Hong Kong International Licensing Show (HKILS), poprvé v online podobě.

ALC bude uspořádáno do čtyř tematických okruhů:

- culture and arts licensing

- digital entertainment and licensing

- entrepreneur dialogue (jak uspět s využitím IP)

- educational Licensing Academy programme pro malé a střední podniky

Své zkušenosti předají přední odborníci jako např. V&A Museum, Andy Warhol Foundation (business of co-branding), Activision Blizzard (e-sports licensing), Block12 Culture (1 billion+ WeChat downloads of its Budding Pop IP), Buzzfeed Amazon Studio (culinary and lifestyle licensing), BBC Studio, KAKAO Friends, Licensing International, Pinkoi #11 C2C marketplace for designers in Asia), POPS Worldwide (top digital entertainment platform in Vietnam), UK Science Museum, United Talent Agency (US-China licensing crossover cases), Van Gogh SENSES, Semk Products Limited (B-Duck) a další.

V rámci Hong Kong International Licensing Show je dostupný business matching s předními světovými poskytovateli licencí/agenty a nezávislými umělci/vlastníky IP od více než 250 vystavovatelů z Indonésie, Japonska, Koreje, Číny, Malajsie, Thajska, USA, Hongkongu a Tchaj-wanu. Při registraci je potřeba zaškrtnout box “virtual one-on-one business matching meetings".

Konferenční formát VOD (video-on-demand) umožňuje shlédnout program kdykoliv v rámci data konání akce.

Registrace je možná zde:  https://lnkd.in/dhuGgBv