Možnost vystavovat na veletrhu Spielwarwnmesse se státní podporou PDF Tisk Email
Středa, 13 Leden 2021 10:43

veletrh Spielwarenmesse byl na návrh SHH opět zařazen mezi akce se státní podporou pro vystavovatele z programu NOVUM.

Z původního lednového termínu bylo konání veletrhu přeloženo na netradiční termín  20. - 24. července 2021. Na veletrh je možné, jako v minulých letech, čerpat z projektu podporu až do výše 80 000 Kč, firma musí uhradit min. 50 % výdajů. Podpora je poskytována malým a středním podnikům se sídlem v ČR mimo hl. m. Prahy, případně s provozovnou mimo Prahu. Veletrh je podpořen při účasti minimálně 5 firem, z toho alespoň 3 firmy + CzechTrade na společné expozici

Možnosti prezentace:

1) Účast v rámci společné české expozice CzechTrade v hale 3A

-účast na společném stánku CzechTrade a dalších českých firem, se společným zázemím, pronájem plochy, registraci a technické přípojky zajišťuje přímo CzechTrade jako podporu malým a středním podnikům (max. 80 000 Kč), výstavbu expozice si firma hradí sama – expozici staví společný dodavatel.

-využití společné propagace českého stánku a zázemí s kuchyňkou

jednotný vzhled expozice

2) Samostatná účast s dotací

-při splnění podmínky, že se 3 firmy účastní společného stánku (viz výše), je možné podpořit samostatné vystavovatele na individuálních stáncích

-je nutné si zajistit a fakturaci plochy a další služby ze strany veletržní správy přímo na CzechTrade, který je za firmu uhradí. Nelze však zasílat finanční prostředky přímo na účastníka po uhrazení plochy firmou!

-umístění stánku si firma určí sama, stejně tak jeho vzhled, vše si zajišťuje přímo firma ať už u veletržní správy, tak u svého dodavatele.

Kontakt a přihlášení: Ing. Jaroslava Pacáková – projektová manažerka projektu NOVUMM,  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , +420 224 907 545

Přejeme Vám pevné zdraví a úspěšný rok 2021